Få 3D billeder af din baby inde i maven

3D/4D scanning med ny teknik giver utrolige billeder

Hvad med en DVD med din scanning optaget på DVD inkl tale og hjertelyd, og en masse billeder med hjem af din baby der ligger inde i din mave. En naturlig 3D/4D scanning med den nye teknik giver utrolige billeder. Du kender sikkert bøger m,ed billeder af babyens udvikling inde i maven, nu kan du få de samme billeder men af din egen baby. Nu er teknologien nemlig tilgængelig for alle. På private klinikker for gravide kan du nu få dine egne fantastiske billeder taget af dit barn der ligger inde i livmoderen.

Det er muligt at se hjerteblink fra uge 6 og at følge med i barnets udvikling allerede fra starten af graviditeten, og se om du venter et eller to børn.

Man kan se fosterets køn fra fulde 14 uger, og efter uge 30 kan man skønne, om barnet vil blive meget stort ved fødslen.

Nu kan en dansk klinik – Ultralydklinikken for gravide i København – tilbyde 3D naturlig scanning som er nyt software på 3D hvor computeren ved hjælp af lys og skygge giver meget mere naturlige billeder af barnet end tidligere. Fostret bliver belyst fra siderne og bagfra og ikke kun forfra som før, betyder også at man kan se rigtig mange flere detaljer af det ufødte barn som f.eks. muligheden for at se hænder,  fødder,  næse og mund.

Det er en kæmpe oplevelse at se babys ansigt i profil og at se hvordan baby ligger og hygger sig – måske sutter på tommelfinger og bevæger arme og ben.

Ultralydklinikken for Gravide

Ny Østergade 5, 1.sal

1101 København K

Overvejer du at benytte dig af muligheden for at få din baby 3D scannet? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Har du tidligere fået en 3D scanning – og synes du det var pengene værd?

Hvad synes du om den nye teknologi? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *